Workshop Techniek Onderwijs School 56

Bright, Kleinkunstig & Grote Broer

Bright Makers is een samenwerking tussen Bright (een uitgave van RTL Nederland), Kleinkunstig en Grote Broer Kunsteducatie.

Bright is hét tech-platform van Nederland. Ze zijn altijd op zoek naar bijzondere nieuwe technologieën, innovatief design en andere gamechangers. Via TV, internet, apps en events bereiken ze maandelijks een half miljoen Nederlanders.

Kleinkunstig en Grote Broer zijn de grootste aanbieders van kunsteducatie voor het primair en voortgezet onderwijs van Nederland. Jaarlijks bereiken ze samen meer dan 75.000 leerlingen op ruim 500 scholen. Voorop staat dat ze bijzondere en actieve kunsteducatie toegankelijk willen maken voor álle kinderen en jongeren in Nederland.

Samen lanceren Bright, Kleinkunstig en Grote Broer het nieuwe label Bright Makers. Vanuit Bright Makers worden alle workshops en projecten rondom maakonderwijs aangeboden en ontwikkeld. Met de innovaties vanuit Bright en de kennis over onderwijs vanuit Kleinkunstig en Grote Broer, willen we bijzondere en innovatieve technologieën op creatieve wijze door kinderen laten gebruiken en ontdekken.